2015. október 30., péntek

Tonhallal töltött avokádó

Nagyon jóízű reggeli, ami rendkívül gyorsan elkészül, nagyon egészséges és nagyon finom is. Cserébe viszont rémesen néz ki. Aki szereti a tonhalat és az avokádót szeretni fogja nagyon. Krémes és nagyon laktató.




Hozzávalók (2 főre)

- 1 nagy avokádó
- 2 kicsi konzerv tonhal (ízesítetlen)
- citromlé (bőségesen)
- só, bors
- 1 paradicsom

Elkészítés


  1. A sütőt előmelegítjük grill fokozatra.
  2. Az avokádót ketté vágjuk, a magját eltávolítjuk (egy szélesebb pengéjű kést erősen belevágunk, majd egyszerűen kifordítjuk). A húsát kikanalazzuk és az avokádóhúst összetörjük villával a tonhallal, citromlével, sóval, borssal, és a felkockázott paradicsommal. A héjakba töltjük, karikázott koktélparadicsommal díszítjük és megpirítjuk. Pirítós CH csökkentett kenyérrel ettük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése